iklan

Sunday, February 27, 2011

Diploma Perguruan Lepasan Ijazah 2011 dibuka mulai 28 Februari 2011 hingga 14 Mac 2011

KLIK GAMBAR UNTUK BESARKAN


Perhatian perhatian kepada sesiapa yang ada cita-cita nak jadi guru, nak mohon  Diploma Perguruan Lepasan Ijazah (DPLI), ada berita baik hari ni.

Untuk permohonan K Diploma Perguruan Lepasan Ijazah (DPLI), permohonan telah di buka pada esok 28 Februari 2011 sehingga 14 March 2011 untuk kemasukkan pada Julai 2011 ini. 

Cara mohon macam biasalah kena beli nombor pin dulu kat BSN then isi borang secara online. Untuk maklumat lanjut tentang DPLI boleh tengok di sini

Reactions:

12 komenentar:

Unknown said...

Iklan akan di scan...tunggu ye...heheh

Unknown said...

Aik, apasal tarikh n link tu macam kureng ja bro, ehe..

Unknown said...

samizul.net--telah dibetulkan,terima kasih kerana menegur :)

Unknown said...

Ok bro, sama2. Xda hal punya tu, ehe. Ex-FS ke juga dulu? Sy ni Ex-FS n masih jobless. Mungkin sambung belajar ada peluang cerah untuk kerja.. Apapun, terima kasih banyak atas perkongsian. Mohon izin Share ya..! d(^^,)

Unknown said...

ya ex-fs,copy saja

.amena. said...

maktab borang keluar tak lagi?
*tumpang tanya.
:)

Unknown said...

amena-rasanya tak keluar lagi kot..

Laman Web MOHE ni tak update lagi ke sistem dia...ish..esok jugak la boleh isi ni

Unknown said...

DPLI dah boleh di isi di link berikut:

https://online.mohe.gov.my/upu/online1112/allstpm/index_dp.html

Unknown said...

Iklan Pengambilan Kursus Perguruan Lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (KPLSPM) Ambilan Jun 2011 akan dikeluarkan pada 6 Mac 2011 (Ahad). Maklumat lanjut cara memohon secara terperinci boleh dilihat di Blog hafeez.my : http://hafeez.my/ mulai 6 Mac 2011. Sila maklumkan kepada rakan2

Anonymous said...

Nak tanya... awk isi ke borang DPLI ni??? dah beli PIN ke??? PIN kene beli kat kaunter BSN erk?? klo buat pki SMS Banking BSN, x boleh ke???

Unknown said...

tanpa nama:pin boleh dibeli melalui kaunter,sms banking bsn dan juga atm machine bsn...saya dah hantar borang ni dah.

ledya said...

hai hafeez nak tanya awak dh isi ke borang dpli tu...sy nak tanya sesuatu kt awak ni sbb sy pn nk isi borg ni....

blh tak bg no tel awak