iklan

Tuesday, February 15, 2011

ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU

==Ben Ashaari-kagum cara dia menaik traffic ke blog dia==

ni petikan syarat2 dari blog En Ben


Segmen segera ... saja aku nak wujudkan segmen ni untuk blogger blogger yang punya 100 FOLLOWER ke bawah .. Lebih 100 tak leh !! Tu dah kira popular dah tu !!
Buat blogger yang menepati kehendak aku tu , jom join kalau nak la .. tak nak tak pe.... tak paksa .. Hehe.. Tapi bagi yang berminat tu , mudah je.. buat entri khas :Letakkan header BEN ASHAARI blog
  1. Tajuk : ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU ... dan linkkan ke entri ini ..
  2. Tinggalkan url entri blog anda di sini ..
Tu je.. tak susah kan ? Cepat...

Reactions:

11 komenentar:

apisv2 said...

slm
melawat dan mengunjungi rakan2 blog
kunjungan dr blog abg ben;D
nice blog;)
blog apisv2

Anonymous said...

terbang ke sini..datang dari belog abg ben :)bur

Hafeez.mY said...

terima kasih kerana datang berkunjung nanti saya wat kunjungan balas

c-tea said...

wah..nice blog..i saw u in my page...salam perkenalan...keep in "sentuh2"..haha

Hafeez.mY said...

c-tea:insyallah..

Ayuni said...

salam, blog nie smart! sye follow!

Hafeez.mY said...

Cik Ayuni:Terima kasih kerana sudi melawat blog saya yang tak seberapa ini..Insyallah akan diupdate dengan info-info terbaru.

Hazmin said...

salam perkenalan
join segmen abg ben ye
saya pun blogger baru jgk
happy blogging ok

BLOG HAZMIN

Hafeez.mY said...

hazmin--try segmen abg ben ni...cuba2 tuah dia skit...heheh..

anizsDANbintang... said...

selamat berblogging =)

Hafeez.mY said...

sama jugak kepada anis