iklan

Wednesday, February 16, 2011

Info Sukan:Golf untuk Anda-LINK

Anda peminat sukan Golf? Permainan Golf adalah salah satu sukan yang makin diminati.Dulu ia adalah mainan untuk golongan ELIT tapi sekarang ia dapat dimain oleh golongan masyarakat.Dengan set golf dan kemudahan bermain yang semakin mudah sekarang.



Saya di sini bukan nak cerita cara-cara nak main GOLF, saya pun tak mahir dalam sukan GOLF ni, tapi saya ada senarai LINK untuk peminat-peminat GOLF seantero dunia,ini sesuai untuk menambah kemahiran dalam memain GOLF dalam diri Tuan/Puan.Cuba lah jadi Tiger Woods tapi jangan jadi macam skandal Tiger Wood pulak

Saya mungkin update sedikit-sedikit dahulu

Kategori Jenama Golf

Callaway Golf
www.callawaygolf.com

Titleist
www.titleist.com

Top-Flite Golf Co
www.topflite.com

Cobra Golf. Inc.
www.cobragolf.com

Karsten Manufacturing Corp
www.pinggolf.com

Srixon-Line
www.srixon.com

Kategori Bola Golf   


Golfballs.com
www.golfballs.com

Night Flyer
www.nightflyer.com

LostGolfballs
www.lostgolfballs.com

Speciality Golf Balls
www.specialtygolfballs.com

Golfballplace.com
www.thegolfballplace.com

Used Golf Ball Deals
www.usedgolfballdeals.com

Customized Golf Balls
www.customizedgolfballs.com

Sunset Golf Balls
www.sunsetgolfballs.com

Enjoy Life Inc.
www.enjoylifeinc.com

Golfbox.com
www.golfbox.com

Reactions:

2 komenentar:

Anonymous said...

orang kaye bley la maen golf

Hafeez.mY said...

sukan ni dah jadi sukan yg mampu dimainkan org kebanyakan..ada padang golf awam..driving range..bukan sukan yg memerlukan keahlian puluhan ribu lg.