iklan

Monday, April 04, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA


Pengumpulan bermula ! Hari ini , 3/4/2011 jam 5 petang sehingga 5/4/2011 tepat jam 5 petang .. Untuk apakah pengumpulan blog ini ? Yeargh.. tu kena tau segmen akan datang .. dan untuk lebih lanjut , klik SINI .. Semua blog akan disenaraikan di SINI ... Ok ?
Untuk join , sila buat satu entri sangat ringkas ...
1. sila letak HEADER BEN ASHAARI BLOG
2. Tajuk : GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA
Dan tinggalkan url entri korang di sini ... Itu saja ... susah ?? Hehe.. senang je kan .. Ingat yer.. di sini !!!
Cepat cepat .. lambat , jgn nyesal ehhh ... Pasni ada segmen yang akan menggunakan blog yang terlibat ..
Tolong paste url anda sekali sahaja dan hanya url entri tersebut .. Jangan komen lak kat situ eh... nanti susah woo mau copy... tqqq

Aduh...segmen enik Ben lagi...dah lama tak masuk...try masuk kali ni...tunggu..encik ben...tunggu...


Attention:-- Here are some things you may not know about Maybank's brand new Maybankard yet. First of all, do you know that all it takes is just a click of a button and 2 new Maybankards will be delivered to your doorstep? Secondly, there's no annual fee at all for Maybankard, forever! And third, with Maybankard, you can start to buy stuffs through online now and you will get 5% cash back. That's like earning money by spending. I bet you didn't know about all these, do you?

Reactions:

22 komenentar:

cEmpAkA BirU said...

haiiii

sorry terlewat sikit lawat blog macho awak, kite tersalah naik kapal selam tadi...

Heyy..kite satu group lah (*-^)v

Jom salam-salam..

Blooger Maniac said...

salam-salam,

terima kasih ler kerana melawat blog yang tak seberapa ni..lain kali naik kapal selam yang betul..jangan yang tak leh menyelam dah la..:)

Golden Rose said...

salam perkenalan....kita satu group...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Blooger Maniac said...

salam perkenalan Golden Rose :)

Jaa said...

ai...ahli kumpulan 9 datang melawat...

selamat berkenalan...

Blooger Maniac said...

thanks kerana melawat my blog Jaa dari ahli kumpulan 9 dan selamat berkenalan juga.

admin
www.hafeez.my
BLOG SUPER INFO

MuMMy CHoMell said...

Hallo2...

Bergegar2..huaaargh!! MC dtg gegar cni...
Salam Knal Hafeez!! (^_^)

Blooger Maniac said...

MuMMy CHoMell

Salam Kenal,terima kasih kerana mengegarkan blog saya...:)

yuhanis said...

hye! yuhanis dr kumpulan 10 dtg menyinggah! jgn lupa singgah dan follow saya plak eh..:)

yuhanis-pinkaholics.blogspot.com

Cik Puan Nor said...

dtg cni nak menjenguk geng9..huhu..jom singgah & follow geng2 kite..biar kasi gegar

http://awekelantan.blogspot.com/

Blooger Maniac said...

Terima kasih datang menjengah blog saya..dari orang kelantan

HAFFEZDOTMY
www.hafeez.my

MyMye MyMya said...

Singgah Sini :D ...GeGaR BloG 1 RiBu !!!

hanizeyecandy said...

salam singgah dr group 6
jom join my giveaway http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2011/03/haniz-eyecandy-second-giveaway.html

Blooger Maniac said...

Terima Kasih haniz,nanti saya jenguk blog awak

admin
www.hafeez.my
BLOG SUPER INFO

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

nananaDya said...

berlari2 dari group 4..:)

Blooger Maniac said...

shaherah-boleh je takde larangan atau sekatan,nanti saya melawat blog awak

Blooger Maniac said...

nana-tak penat ke berlari? jauh tu

ima miszu said...

yeayy! berjaya gegar sini. RAWRRRR! XD hehe
have a nice day ^^

Blooger Maniac said...

ima-bergegar blog saya ni...jangan runtuh dah ler...hehe

cpahniza said...

hey hey hey..wewwiittt~ gegar dr group 10 =)

IntaNBerliaN said...

Terjah dari blog BA.. Nice blog.. Salam perkenalan ;-)

Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

1st :
http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

2nd :
http://intanberliangacontest.blogspot.com