iklan

Tuesday, August 07, 2012

Jom Bowling...

Bowling merupakan satu permainan yang amat menyeronokan dan mudah. Cara bermain bowling hanyalah perlu menggolekkan bola di atas lorong dengan tujuan sebanyak pin yang boleh, terdapat 10pin semua. Cukup dengan pengenalan, kali ini kami ingin berkongsi gambar rekaan bowling yang pelik dan menarik, diingatkan kepada sesiapa yang lemah semangat ataupun kurang berani sila jangan baca artikel ini. 

 Super creepy! Bola cucuk kepala orang =.=

 Tu mata terjuntai, siapa nak pegang?

 Kalau tulis "Penjara Pudu Raya Berhantu" mesti gempak :D

 Okey, ini sudah melampau. 
 Sebijik macam muka Aima dalam game FEAR3. Kot*
 Yang ini kepala kena kopak, ada ala-ala SAW 
Ni Yun Nam Hair Care . Hahahaha
Untuk pengetahuan korang, semua bola ini direka oleh oliverpaint bertujuan untuk memperomosikan saluran TV 13Street. Nak tahu lebih lanjut, usha la link kat atas tu. 

Reactions:

0 komenentar: