iklan

Thursday, July 18, 2013

SOKONG PRODUK BUMIPUTERA ISLAM SEBARKAN: Flyers BBCD1.Download flyers ini dan Print sekeping. Lepas tu fotostat sebanyak RM5.00 = 50 Keping. Edarkan di kawasan masjid/surau kawasan anda pada waktu lepas terawih, solat jumaat, atau pada-pada waktu-waktu yang lain juga. Jika anda malu untuk edarkan dari tangan ke tangan, anda boleh sahaja letak di hotspot kawasan masjid di tangga, bangku, kerusi, pintu masuk utama, tempat minum air atau tempat yang mudah dilihat dan menjadi tumpuan orang ramai di bahagian masjid/surau itu.Atau di peti surat kawasan kediaman anda.Terpulang pada anda.

2.Jika semasa edaran ada yang bertanya:
"eh betul ke produk ni milik bumiputera, setahu saya dah kena jual dengan cina ni.."

3.Saudara hanya perlu menjawab:
"Sebarang pertanyaan dan bukti boleh diajukan di laman web yang tertera dibawah iaituwww.BBCDrasmi.blogspot.com, semua maklumat dan bukti ada disana, kerana blog ini boleh menampilkan bukti sijil pemilikan untuk setiap produk yang diambil datanya dari Jabatan Syarikat SuruhanJaya Malaysia (SSM)" itu sahaja jawapannya.

4.Flyers ini memuatkan barang-barang bumiputera sahaja dengan bertajuk "Sokong Produk Bumiputera Islam" yang tiada langsung perkataan agenda kepartian seperti "boikot barangan cina dap" dan sebagainya yang tidak wajar. Jadi penyebaran flyers ini lebih merujuk kepada sokongan produk bumiputera Islam sahaja. Ayuh lakukan kerana, ramai golongan 40 tahun keatas tidak tahu menggunakan teknologi seperti kita.

5.Untuk yang mahu membawa senarai ini bila membeli belah di pasaraya juga adalah digalakkan, kerana flyers ini hanya 1 keping sahaja berbanding BBCD kit kami yang boleh didownload di blogspot kami yang hampir 50 muka surat.

PASTIKAN SUMBER DARI BBCD SAHAJA KERANA ADA LAPORAN MENGENAI FLYERS YANG PALSU

0 komenentar: